Verbaasd over het aanbod en de kwaliteit

Zoals veel mensen shop ik zelf ook heel vaak online. Ik koop er vaak zaken voor mijn computer of andere multimedia zaken bij gekende en minder gekende webshops. Maar sinds kort heeft ook mijn vriendin het online shoppen ontdekt. Nadat ik ze enkele tips gaf over betrouwbare en minder betrouwbare webshops heeft ze vorige week haar allereerste online aankoop verricht.

Ze was namelijk op zoek naar een degelijke, dikke en warme trui om komende winter zeker geen kou te lijden tijdens de koude, donkere winterdagen. Ik gaf haar de tip om zeker uit te kijken naar een Belgische webshop, waarmee ik bedoel dat ze best zocht naar een webshop met een .be domeinnaam. Vooral voor de verzending kan dit een grote invloed hebben. Vaak heb je in een Belgische webshop een gratis verzending van je bestelling of lopen de verzendingkosten minder snel en minder hoog op dan wanneer je iets online aankoopt in een webshop met bijvoorbeeld een .nl of .com domeinnaam, zoals Asos.com.

Doordat mijn vriendin liefst niet te lang wou wachten op haar nieuwe trui, moest ze dus ook op zoek naar een webshop waarbij de verzending snel gebeurt, bijvoorbeeld dezelfde dag, de volgende dag of binnen de twee werkdagen.Veel webshops hanteren al dit principe en zorgen ervoor dat je je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt.

Uiteindelijk vond mijn vriendin een prachtige trui, waar ik zelf trouwens ook van opkeek, in de webshop van 3Suisses. Volgens haar heb je er echt enorm veel keuze en vind je er allerlei soorten truien. Dikke truien, truien met een rolkraag, sweaters, truien met een rits, met knoopjes, … Bovendien kreeg mijn vriendin haar bestelling al na 2 werkdagen geleverd, wat dus uiteraard heel snel is. Door een tijdelijke aanbieding kon ze ook profiteren van een gratis verzending, waar haar bestelling dus volledig gratis verzonden werd. Ze moest haar bestelling wel afhalen op een afhaalpunt.

Hieronder de trui in kwestie:

3suissestrui

Maar ondertussen heeft ze haar trui al verschillende keren gedragen en is m’n vriendin eigenlijk zeer tevreden over de kwaliteit van de trui en van de stof. Zelf heb ik al een paar keer besteld op Zalando.be, maar deze webshop zal ik nu zeker ook in de gaten houden. Tenminste, als ze er ook mooie truien hebben voor mannen natuurlijk :)