Quick Step leggen is moeilijker dan gedacht.

Quickstep leggen is niet te onderschatten. De afgelopen dagen heb ik het aan den lijfe ondervonden. Ik als computernerd had het idee dat het leggen van laminaat was zoals het knutselen met legoblokjes. Niets bleek minder waar. Het is niet zomaar “klik” en je bent klaar, nee hoor.

Er komt echt wel expertise van een vakman bij kijken.

20140125_181330

Wij kregen gelukkig hulp van een handige klusjesman die goed kon werken met laminaat. Zelf legde ik overal de ondergrond (een soort plastieken tapijt), hij hield zich bezig met het zagen en plaatsen van het laminaat.

Man wat een werk was dat! Elk hoekje, boordje, kantje moet op maat gezaagd worden.

Echt niets voor mij!

Anyway, ondertussen is ons huis volledig “gelaminatiseerd’ en ik ben echt ongelofelijk blij met het resultaat!