Lekker, maar geen vork verd*mme!

Laatst was ik in Lille Europe, want ik moest het kanaal over met de Eurostar.

Eenmaal in Londen aangekomen kon ik het toch niet laten om de eerste de beste shop binnen te stappen, want ik had best wel wat honger gekregen.

Na lang twijfelen graaide ik deze Chicken Sweetcorn uit de rekken en betaalde ik aan de kassa. Zag er niet onaardig uit, deze pasta shake.

Een groot probleem zo bleek, er zat wel geen vork in zeker! Daar zat ik daar, in Sint Pancreas Station, met een lekkere pot pasta maar niets om het op te eten. Geen vork, geen lepel, enkel een set vuile handen…

Het werd dan maar improviseren. Zo af en toe wat proberen te gieten in m’n mond, maar de door zelf was veel te groot dus ik m’n ganse gezicht zat telkens vol saus.

Nuja, het was een goede ervaring. Goed voor één keer, maar de volgende keer zal ik er verd*md goed op letten of ze er een vork hebben bijgestoken of niet. Dat zou toch echt wel het minimum moeten zijn, of toch ten minste dat ze aan de kassa je een gratis vork meegeven.