Goedkoop genieten van CenterParcs in de winter

Wij maken er een zo’n tweejaarlijkse gewoonte van: tijdens de winter genieten van een ontspannende vakantie in Centerparcs.

Enige voorwaarde: we willen sneeuw hebben.

Dus zodra de sneeuw in het land is, beginnen we koortsachtig te zoeken naar methodes om snel en last minute een weekendje in Centerparcs te boeken. En dit jaar was het de beurt aan Vossemeren.

In Vossemeren is altijd wel wat te doen. Niets is heerlijker dan met je familie of vrienden in de natuur te wandelen en te genieten van het sneeuwlandschap. Je koopt vervolgens van die briketten in de shop en dan kan je de haard aansteken en heb je lekker warm in je bungalow. En dan is het tijd om te gaan sporten, dus dikke jas aan en richting het subtropisch zwembad!

Het subtropisch zwembad in Vossemeren is een van mijn favorieten. Die warme wildwaterbaan moet je gewoonweg doen.

De sneeuwvlokjes dwarrelen uit de lucht terwijl je glijdt door dat aangename water… Binnen vul je de honger met een frietje of hamburger om vervolgens alle calorieën er weer af te zwemmen tijdens de golven in het golfslagbad.

Eventjes verpozen in de jacuzzi als het wat rustiger aan moet, gezellig een krant lezen, alles is mogelijk!

Ook in de “Dome” is het heel gezellig.

Je kan je er opwarmen door een warme chocomelk te drinken of een pannekoek te verorberen. ‘s Avonds voorziet Centerparcs meestal animatie, dus voor je terug naar je knusse bungalow gaat kan je daar nog even vertoeven.

Er zijn ook winkels waar je voedsel, souvenirs, kaartjes of kledij kan kopen.

Zo doen wij het: we gaan op zoek naar alle kortingsmogelijkheden, oa.

op http://www.

beste-vakantieparken.com.

Op deze site vind je tal van interessante weetjes omtrent de verschillende Centerparcs parken. De eigenaar verzamelt er eveneens aanbiedingen en kortingscodes, dus ideaal als je goedkoop naar center parcs wil gaan.

Zelf heb ik de indruk dat je in de winter best een last minute boekt. Omdat wij enkel willen gaan als het sneeuwt, kunnen we uiteraard niet genieten van vroegboekvoordelen.

Dus wij zoeken de meest goedkope aanbiedingen (een beetje vergelijken loont!), we boeken via het internet, springen in de wagen en weg zijn we, richting Limburg!